Στης Γιαγιάς Ευγενίας

eugenia_1

Περιοχή : Βίτσα Ζαγορίου – Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 26530 71971
Website: Στης Γιαγιάς Ευγενίας
E-mail: info@giagiaevgenia.gr

Μόλις 37 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων και σε υψόμετρο 990 μέτρα, στην είσοδο του χωριού Βίτσα Ζαγορίου σας καλωσορίζει το πέτρινο παραδοσιακό ξενοδοχείο μας: Στης γιαγιάς Ευγενίας.

Το νεόκτιστο ξενοδοχείο μας που τιμής ένεκεν φέρει το όνομα της γιαγιάς μας ξεκίνησε τη λειτουργία του την άνοιξη του 2007.

Ευγένεια απαράμιλλη, διακριτικότητα άφταστη, γαλήνη και καλοσύνη μοναδική, αισθήματα πηγαία… Αυτή ήταν η δική μας γιαγιά. Αυτή ήταν η οδηγήτρια στην προσπάθειά μας για να δημιουργήσουμε μια ζεστή γωνιά για ανθρώπους με ευαισθησίες που αγαπούν, σέβονται και εκτιμούν το ωραίο, έτοιμους να γευτούν τη φιλοξενία μας και να νιώσουν το “σπίτι μας” σαν “σπίτι τους”.

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει 10 ευρύχωρα δωμάτια (με τζάκι τα περισσότερα) και 1 σουίτα (με τζάκι και υδρομασάζ). Η ραμόνδα, το χελιδώνιο, η αγριμονιά, η δακτυλίριζα, ο νάρκισσος ο ποιητικός είναι κάποια απ’τα λουλούδια του Βίκου που έχουν δώσει το όνοματά τους στα φιλόξενα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Και φυσικά από ένα τέτοιο “σπιτικό” δε θα μπορούσε να λείψει η φροντίδα για τους ανθρώπους αυτούς που περισσότερο από τον καθένα μας έχουν το δικαίωμα στη ζωή, για τα άτομα με ειδικές ανάγκες-ικανότητες. Ένα από τα δωμάτια είναι ειδικά διαμορφωμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.